Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Corine de Jong van start bij De Clercq

2 januari 2012 - < 1 minuten leestijd

Corine de Jong is per 1 januari 2012 van start gegaan bij De Clercq Advocaten Notarissen in Leiden. De Jong is NMI-registermediator op het gebied van arbeid, organisatie en samenwerking en staat bekend als een echte specialist. Zo is De Jong lid van het bestuur van de afdeling Arbeidsmediation van de Nederlandse Mediatorsvereniging, en een veelgevraagd docente op het gebied van onderhandelen, belangen georiënteerde zaaksbehandeling en mediationvaardigheden aan mediators in opleiding, rechters en juristen op postacademisch niveau.

Ernst van Win en Henriëtte van Baalen, beiden advocaat, mediator en partner bij De Clercq zijn verheugd met de komst van Corine de Jong naar Leiden: “Corine zal zich bij ons onder andere gaan bezighouden met het verder uitbouwen van de mediationpraktijk en het vormgeven van het nieuwe De Clercq Team Mediation als teamleider. Een aanwinst voor ons kantoor.“

Corine de Jong voerde jarenlang een zelfstandige praktijk in Den Haag maar kijkt nu met veel plezier uit naar de samenwerking in Team Mediation bij De Clercq: “De basisgedachte is wat mij betreft: ‘Samen sterk’”.

Het De Clercq Team Mediation bestaat uit 3 NMI-registermediators, met ruime ervaring.

E-mail c.dejong@declercq.com
Telefoon (071) 581 53 20

Ook interessant?