Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Advocaten van De Clercq bieden hulp aan Leidse rechtenstudenten

19 oktober 2016 - < 1 minuten leestijd

Maandag 17 oktober opende popUB haar deuren bij De Clercq. Tijdens de twee weken dat popUB geopend is, biedt De Clercq een drie-tal spreekuren aan voor rechtenstudenten die een dagje bij popUB komen studeren.

popUB is een tijdelijke UB (Universiteitsbibliotheek) en biedt een alternatief voor de overvolle UB van de Universiteit Leiden tijdens tentamenperiodes. Omdat ‘De Villa’ van De Clercq tijdelijk niet gebruikt werd, heeft De Clercq aan de oprichters van popUB aangeboden om van deze ruimte gebruik te maken. “Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij van belang, en helemaal als wij daarmee twee enthousiaste startende ondernemers een helpende hand kunnen bieden. Als Leids juridisch kantoor voelen wij een sterke verbinding met de Universiteit Leiden en haar studenten, daarom hoefden wij hier dan ook niet lang over na te denken”.

Studenten die de tentamens Bestuursprocesrecht, Cyber Space and Cyberlaw of Inleiding Burgerlijk Recht moeten maken, zijn welkom op onderstaande tijden.

Alleen studenten die gebruik maken van de faciliteiten van popUB kunnen terecht tijdens het spreekuur. Zij kunnen zich aanmelden via de Facebook pagina van popUB.

 

olierookuitsnedeDinsdag 25/10, 14:00 – 15:00: Bestuursprocesrecht

Simon Olierook, advocaat Vastgoed en Bestuursrecht

 

stormWoensdag 26/10, 15:00 – 16:00: Cyber Space and Cyberlaw

Marijn Storm, advocaat IT, IE & Privacy

 

herkuitsnedeWoensdag 26/10, 16:00 – 17:00: Inleiding Burgerlijk Recht

Rick van Herk, advocaat Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Ook interessant?