Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Geslaagde rally ten bate van Hospice Issoria

5 april 2016 - < 1 minuten leestijd

Vrijdag 1 april deden 38 equipes mee aan een geslaagde rally door het Groene Hart. De rally werd georganiseerd door Hemcar Leiden en De Clercq.

Vanaf de startlocatie reden de deelnemers met vaak opvallende auto’s via een mooie  route naar de finishlocatie. De start van de rally vond plaats bij Hemcar Leiden, waar de nestor van De Clercq, mr. Paul de Clercq de startvlag in handen had. Tussendoor was er een gezellige lunch bij Restaurant Lekzicht in Schoonhoven. De finish vond plaats bij De Clercq.

Henriette van Baalen van De Clercq verzorgde dit jaar de prijsuitreiking. De eerste prijs ging naar het team van Interpulse vertegenwoordigt door Martijn van Pelt en Eric Devilee. De poedelprijs ging dit jaar naar het team van Leonard van der Kroft en Ransom Altman. De prijs voor het mooiste vervoermiddel of de meest bijzonder aangeklede equipe ging naar Casa Totale.

Doel van de rally
De prachtige route van de rally werd niet alleen voor de prijzen gereden, maar ook voor een goed doel; Hospice Issoria in Leiden. De opbrengst van de rally bedroeg € 5392,–. De cheque werd overhandigd aan Marcel Verburg en Wim de Leeuw, de voorzitters van Issoria en de vrienden van Issoria.

clercq-hemcar rally 352

Ook interessant?