Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Alle ontwikkelingen in het arbeidsrecht 2015 handig samengevat

14 maart 2016 - < 1 minuten leestijd

Het Team Arbeidsrecht van De Clercq Advocaten Notarissen heeft een overzicht gemaakt van de juridische ontwikkelingen in het Nederlandse arbeidsrecht. Hierin zijn alle relevante ontwikkelingen op overzichtelijke wijze, in één document samengevat. Handig als naslagwerk of als check-up voor uw bedrijf. Klik hier om de Legal Developments te downloaden.

De juridische ontwikkelingen zijn op onderwerp gesorteerd en eenvoudig via de inhoudsopgave op pagina 5 terug te vinden.

Met de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) – de flexbepalingen vanaf 1 januari 2015 en het nieuwe ontslagrecht vanaf 1 juli 2015 – is 2015 een veelbewogen jaar geweest. In onze Legal Developments van vorig jaar is de WWZ uitgebreid uitgewerkt. De WWZ is echter nog volop in beweging. In deze Legal Developments zal voor wat betreft de WWZ in een apart hoofdstuk worden ingegaan op die onderdelen die het afgelopen jaar in werking zijn getreden maar ook alweer zijn aangevuld en aangepast. Het is daarbij ook interessant te zien hoe kantonrechters in de praktijk met de WWZ omgaan, zodat op enkele plaatsen naar actuele jurisprudentie wordt verwezen.

Meer weten?
Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via telefoon (071) 581 53 05 of mail direct met uw contactpersoon bij De Clercq. Een overzicht van alle medewerkers van het Team Arbeidsrecht vindt u op pagina 3 en 4.

Ook interessant?