Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Seminar: Moderne medezeggenschap in het kader van reorganisaties

6 september 2011 - < 1 minuten leestijd

De groeiende druk in onder meer de kunst- en publieke sector is voor de specialisten van De Clercq Advocaten Notarissen aanleiding dit najaar een seminar te organiseren exclusief voor leden van Ondernemingsraden en bestuurders.

Op maandag 10 oktober a.s. vanaf 15.30 uur organiseert De Clercq op haar kantoor aan de Hoge Rijndijk in Leiden een seminar waarbij uitgebreid wordt ingegaan op de actuele rol van ondernemingsraden bij reorganisaties. Wat zijn de gevolgen van een reorganisatie? Welke rol speelt de ondernemingsraad daarbij? Vragen die worden beantwoord in vier praktische workshops die tijdens dit seminar worden gegeven.

Workshops
De workshops behandelen onder andere de communicatie van de OR over reorganisaties, adviesrecht bij reorganisatieverandering, sociaal plan/relatie vakbond en de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Dankzij de kleine workshopopzet is er veel ruimte voor interactie tussen de deelnemers. Er kan aan twee workshops naar keuze worden deelgenomen. Na afloop van het seminar is een complete set aan informatie voor alle deelnemers beschikbaar.

Programma
16.00 uur aanvang
16.00 uur ontvangst en actualiteiten door Ernst van Win
16.30 uur eerste workshopronde
17.00 uur pauze
17.15 uur tweede workshopronde
17.45 uur afronding plenair
vanaf 18.00 uur borrel

Kosten
– € 99, exclusief btw, per deelnemer,
– komt u in een duo, van zowel de bestuurder als een OR-lid, dan krijgt u korting en betaalt u € 75, exclusief btw, per deelnemer.

Meer informatie of aanmelden?
Nieuwsgierig naar de belangrijkste ontwikkelingen, actualiteiten, tips & trics op dit gebied? Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Barbara van Dam, paralegal, via telefoon (071) 581 53 05 of e-mail worteam@declercq.com.

Ook interessant?