Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Nieuwe partner Ondernemingsrecht bij De Clercq Advocaten Notarissen

3 november 2015 - < 1 minuten leestijd

Met ingang van 1 november jl. is het Ondernemingsrechtteam van De Clercq Advocaten Notarissen uitgebreid door de komst van Robert-Jan van der Wart.

Zijn ruime ervaring als advocaat (partner bij een ander Leids advocatenkantoor), toezichthouder bij de NMa (thans ACM) en als bedrijfsjurist in het internationale bedrijfsleven (Deloitte),  alsmede zijn gedegen opleiding (Grotius Specialisatieopleidingen Europees – en Nederlands Mededingingsrecht, Onderneming en Aansprakelijkheid) maken hem de ideale partner in business op het gebied van de inrichting, samenwerking en overnames van ondernemingen, commerciële contracten, strategische samenwerkingsvormen tussen ondernemingen en toezichthoudersproblematiek (compliance en handhaving).

In de dagelijkse praktijk richt Robert-Jan zich op ondernemingsrecht in de brede zin met de nadruk op  de advies- en onderhandelingspraktijk, zowel nationaal als internationaal.
De Clercq is zeer verheugd met zijn komst als partner. Robert-Jan heeft  een goede staat van dienst in de advocatuur en het bedrijfsleven als een zeer bekwame jurist en adviseur.

Ook interessant?