Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Heemstra leidt notariaat De Clercq naar de toekomst

1 juli 2015 - < 1 minuten leestijd

De Clercq Advocaten Notarissen heeft in 2014 met succes een duidelijke keuze gemaakt voor de zakelijke markt. Dat leidt ook tot een koersverlegging van het notariaat van De Clercq en een stevigere samenwerking van het notariaat met de advocatuur.

Janbert Heemstra is sinds 2008 als notaris aan De Clercq verbonden en heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van ondernemingsrecht en het vastgoedrecht. Deskundigheid maakt een juridisch professional echter nog geen goede adviseur.

Heemstra: “Getting things done”, dat is mijn devies. Ik wil niet alleen de best denkbare service verlenen, maar ben ook bereid om net iets harder te  lopen voor mijn cliënten of de nodige overredingskracht aan de dag te leggen”.
Heemstra heeft bewust de keuze gemaakt voor een kantoor waar advocatuur en notariaat zijn geïntegreerd met elkaar. Heemstra merkt op: “Advocaten bekijken een zaak vaak vanuit een heel ander perspectief. Dat houd je als notaris extra scherp”.

De ambitie van De Clercq is nu om het notariaat verder uit te bouwen. Heemstra verwelkomt niet alleen bestaande cliënten, maar komt ook graag in contact met nieuwe relaties die op zoek zijn naar een notaris die het verschil kan maken.

Ook interessant?