Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
IT, IE & Privacy

De Clercq spreekt op internationaal 3D Congres in China

9 juli 2014 - < 1 minuut leestijd

Van 26 -29 juni jl. vond in het Chinese Dalian de 3D-conferentie ’BIT’s 1st Annual World Congress of 3D Printing-2014’ plaats. De Clercq Advocaten Notarissen was uitgenodigd een lezing te verzorgen in het kader van IP Protection and Law on 3D Printing.

Een groot internationaal gezelschap was afgereisd naar China om zichzelf te laten bijpraten over 3D-printing. Natascha van Duuren en Willem Balfoort van De Clercq waren naar aanleiding van hun diverse publicaties en presentaties op dit gebied uitgenodigd tijdens deze conferentie een lezing te houden. Natascha en Willem presenteerden hun publiek de presentatie ‘Legal Aspects of 3D Printing from a European Perspective’.

Naast de juridische aspecten, was er voor de bezoekers van de conferentie veel te weten te komen over 3D-printing. Zo waren er diverse interessante presentaties over de onderwerpen: ‘New Additive Manufacturing for 3D Printing’, ‘Design and Innovation’, ‘Global Commercialization Perspective’ en ‘Novel 3D Printing Materials. Natascha van Duuren: “De BIT-conferentie betekende voor ons een waardevol bezoek. Dé gelegenheid om alle gezaghebbende internationale 3D-specialisten te ontmoeten. Van ontwikkelaars en producenten tot academici. Interessant was de diversiteit aan vakgebieden, zo waren er o.a.  vertegenwoordigers op het gebied van de gezondheidszorg, entertainmentindustrie en digitale media.”

IMG 0500

Ook interessant?