Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Samenwerking tussen De Clercq en Leidse studievereniging voor arbeidsrecht

9 juli 2014 - < 1 minuut leestijd

Vanaf komend studiejaar start de Universiteit Leiden met een nieuwe Master Arbeidsrecht. Mede om die reden werd in de zomer van 2013 de studievereniging Sine Labore Nihil (SLN) opgericht. Het doel van SLN is om de arbeidsrechtelijke kennis van haar leden (studenten) verder te ontwikkelen. Hierbij werkt zij nauw samen met de Afdeling Sociaal Recht van de Leidse Rechtenfaculteit.

SLN organiseert verder onder andere lezingen over actuele onderwerpen en daarnaast vinden er geregeld kantoor- en rechtbankbezoeken plaats. Zo organiseerde SLN op vrijdag 28 februari 2014 SLN al een eerste kantoorbezoek bij De Clercq.

Mede naar aanleiding van dit zeer geslaagde bezoek heeft De Clercq besloten SLN te sponsoren. De Clercq is daarmee de eerste sponsor van SLN.

Sashil Durve, partner en mede teamleider van het Arbeidsrechtteam van De Clercq: “Ons kantoor heeft al jarenlang een hele goede en plezierige samenwerking met de Universiteit Leiden. Het arbeidsrechtteam van De Clercq is met 18 advocaten en paralegals een van de grootste teams in Nederland. Om die reden juichen wij de nieuwe Master Arbeidsrecht in Leiden toe. Ook hechten wij veel waarde aan een goede relatie met de Afdeling Sociaal Recht en met de studenten van de master. De beslissing om SLN te gaan sponsoren is dus een logische en wij kijken uit naar een plezierige samenwerking. In ieder geval zullen wij samen met SLN in het nieuwe studiejaar weer een leuk kantoorbezoek organiseren.”

Op 4 juli 2014 is het sponsorcontract door beide partijen ondertekend.

sinelabore

Ook interessant?