Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Janbert Heemstra roemt LEF-kandidaten tijdens finale

11 juni 2014 - < 1 minuten leestijd

Nanny Inc. is de winnaar geworden van LEF 2013/2014. Notaris Janbert Heemstra van De Clercq Advocaten Notarissen eerde de vier kandidaten: House of Einstein, Nannyinc., Transport Tender en Fleur de Dag. Uiteindelijk riep hij namens de vakjury Margot Bisschops van Nannyinc. uit tot de winnaar van de avond. De publieksprijs was voor Transport Tender.

Het was cabaretier en radiocolumnist Joep van Deudekom die de deelnemers, nadat zij hun presentatie hadden gehouden, aan de tand voelde met een vragenvuur. Van Deudekom, vroeger docent aan een hogeschool in Noord-Holland, zei bekend te zijn met het fenomeen ‘businessplannen’. Tal van dergelijke plannen heeft hij beroepshalve gelezen en beoordeeld.

Kritiek puntje
De jury, onder leiding van scheidend voorzitter Janbert Heemstra, dichtte het bedrijf van Margot Bisschops een grote toekomst toe en wist eigenlijk maar met één kritiek puntje te komen: ze zou wat minder bescheiden mogen zijn. De presentatie van Hessel de Gelder, die samen met compagnon Peter Struiwigh Transport Tender heeft opgezet, maakte de meeste indruk. De Gelder toonde zich een bevlogen spreker. Hun bedrijf heeft software laten ontwikkelen waarmee het aanbod van vervoerders inzichtelijk wordt gemaakt.

Ouderen
Maar ook Fleur de Dag werd geroemd. Fleur de Dag biedt ouderen gezelschap en begeleiding op maat. Eigenaars Ellen Devilee en Pauline Muller zetten zichzelf neer als sociale ondernemers.

Mike Korenvaar van BDO Leiden wordt de nieuwe voorzitter van LEF.

Lees meer op www.heblef.nl

 

Ook interessant?