Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Overzicht Delen
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Seminar op 17 juni a.s.: arbeidsovereenkomst 2.0. Tijd voor een goed gesprek!

Henriëtte van Baalen

15 mei 2014 - 2 minuten leestijd

Dinsdag 17 juni 2014 organiseren R-employ en De Clercq het seminar “Arbeidsovereenkomst 2.0. Tijd voor een goed gesprek!”. Dit seminar is speciaal bedoeld voor werkgevers, HR-directeuren, managers en adviseurs, en HR-medewerkers in een organisatie van 50 of meer werknemers.

Tijd voor een goed gesprek
Het belangrijkste kapitaal in een organisatie zijn de werknemers. Vanaf de selectie en het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst maken zij het verschil. Het optimaal inzetten van de individuele kwaliteiten, het creëren van effectieve teams en het ontwikkelen van een inspirerende organisatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om duurzame successen te boeken. Nu meer dan ooit! Om vertrouwen op te bouwen en vast te houden is een permanente dialoog tussen werkgever en werknemer noodzakelijk.

Sprekers
Tijdens een interactieve sessie gaan

Henriëtte van Baalen – advocaat, partner en mediator bij De Clercq
Peter Bijnen – directeur, adviseur en trainer/coach bij R-employ
Orlando Adolphus – specialist in arbeidsrecht en HR-adviseur

graag het gesprek met u aan over goed werkgever- én goed werknemerschap, Zij zullen met u zowel de psychologische als de juridische kanten van de arbeidsrelatie met u bespreken.

Datum
Het seminar zal worden gehouden op dinsdag 17 juni 2014. U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom. Het programma start om 15.00 uur en zal tot circa 17.00 uur duren. Aansluitend is er een borrel, waarbij volop tijd is “voor een goed gesprek”.

Locatie
In ons pand aan de Hoge Rijndijk 306 in Leiden hebben we een mooie ruimte om seminars te geven. Hier is ook parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kosten
Samen met R-employ verzorgen wij dit seminar met veel plezier en zonder kosten voor u.

Aanmelden
Werkgevers, directeuren/managers en HR-medewerkers zijn van harte welkom deel te nemen aan dit seminar. Graag horen we of u aanwezig zult zijn. Aanmelden kan bij Karen Helbers.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons via telefoon (071) 581 53 05 en vraag naar Henriëtte van Baalen of Karen Helbers

Graag zien we u op 17 juni 2014!

Ook interessant?