Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Overzicht Delen
Algemeen

Fleur de Dag en Transport Tender gaan naar de finale LEF 2014

17 april 2014 - < 1 minuten leestijd

Fleur de Dag, dat ouderen particulier gezelschap op maat wil bieden, won dinsdag 15 april in Move your Skills, het starterscentrum van ROC Leiden en de Rabobank, de derde en laatste voorronde van deze starterswedstrijd voor de regio Rijnland. Het won daarnaast ook de publieksprijs.

De jury, onder leiding van onze notaris Janbert Heemstra, roemde de heldere presentatie, het bedrijfsplan met duidelijke keuzes en de goede groeistrategie. Ze vond Fleur de Dag uitstekend passen in een tijd waarin de overheid zich terugtrekt. Firmante Pauline Muller zei na afloop blij te zijn met de finaleplaats en met deze aandacht voor sociaal ondernemen.

Transport Tender, dat ondernemingen inzicht wil geven in hun transportkosten via een in eigen beheer ontwikkelde, innovatieve ‘app’ , haalde op dezelfde avond de finale via een ‘wildcard’.

De avond trok ongeveer 150 ondernemers uit de hele regio, die keken naar drie interessante bedrijfspresentaties, scherpe vragen van de jury en uit de zaal. Veel bijval wekte een optreden van cabaretier Sjaak Bral.

Fleur de Dag en Transport Tender zullen in de finale ook House of Einstein, dat mannen met weinig tijd zonder gedoe met paskamers aan een goed gevulde klerenkast helpt, en NannyInc., een bemiddelingsbureau voor ‘nannies’, ontmoeten. De finale zal plaatsvinden op dinsdag 10 juni in Theater Castellum, Rijnplein 1-3 in Alphen aan den Rijn.

 

lef2014

Ook interessant?