Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Janbert Heemstra roept winnaar uit 2e LEF-voorronde

29 januari 2014 - < 1 minuut leestijd

Dinsdag 28 januari jl. vond de tweede voorronde van LEF plaats. Ditmaal was de starterswedstrijd voor regio Rijnland te gast bij Palace Hotel in Noordwijk. De kandidaten NannyInc, Warentuin en Oorbellen van Marthje presenteerden deze avond enthousiast hun startende onderneming.

7218 banner-nannyinc-winnaar

Margot Duivenvoorden van NannyInc. won uiteindelijk de voorronde met haar bemiddelingsbureau voor nanny’s en ging niet alleen met de juryprijs, maar ook met de publieksprijs naar huis. Op dit moment vult het bedrijf maandelijks meer dan drieduizend uren in met opvang door nanny’s die geschoold zijn. Juryvoorzitter Janbert Heemstra van De Clercq was samen met de andere juryleden onder de indruk van het presentatietalent van Margot en de door haar opgezette onderneming en diens perspectieven.

Complimenten waren er tevens voor Jeroen Linde van Warentuin, een webshop met alle producten die in tuincentra te vinden zijn. Hij heeft een partnership met tien tuincentra door heel Nederland die bovendien als magazijn fungeren. De Oorbellen van Marthje is een droom van Marthje Timmermans en Esther Steenbrink. Zij maken unieke oorbellen, vervaardigd van edelstenen en andere materialen, voor een segment dat nog niet of nauwelijks wordt bediend.

NannyInc. is zeker van een plek in de finale op 17 juni 2014 in Alphen aan den Rijn. Warentuin en Oorbellen van Marthje kunnen hier tevens nog een kans op maken via de Wild card, dit laatste toegangsbewijs voor de finale wordt tijdens de laatste voorronde op 15 april 2014 bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie op de site www.heblef.nl.

Ook interessant?