Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Overzicht Delen
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Download nu de WOR-app

18 november 2013 - < 1 minuten leestijd

Onmisbaar voor iedere Ondernemingsraad, bestuurder en HR de WOR-app van De Clercq Advocaten Notarissen; alle relevante wetsartikelen uit de WOR op een rij met een duidelijke en praktische toelichting van lastige begrippen.

Beschikbaar voor IOS en Android en voor de smartphone of tablet zodat alle informatie tijdens een (overleg)vergadering direct beschikbaar is. De Ondernemingsraad weet nu nog beter wat zijn rechten zijn en wat hij kan, mag en moet. De ondernemer kan nu eenvoudig checken in de app waarover advies of instemming aan de OR moet worden gevraagd.

Het adviesrecht en instemmingsrecht worden uitgebreid toegelicht. Met praktische tips, de belangrijkste criteria en ondersteunende literatuur. Ook de wetsartikelen voor de onderwerpen convenant, deskundige, geheimhouding, informatieplicht, initiatiefrecht, kantonrechter, ondernemingskamer, kosten en politiek primaat zijn opgenomen en uitgewerkt in de app.

Via de trefwoordenlijst is zoeken op begrippen uit de WOR nog eenvoudiger! Wie even aan iets anders toe is, kan met de app ook een spelletje boter-kaas en eieren spelen, alleen of met elkaar.

Door hier te klikken, komt u bij de WOR-app. Navigeer vanaf uw smartphone naar www.declercq.com/worapp en installeer hem direct op uw startscherm!

Ook interessant?