Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
IT, IE & Privacy

De Clercq feliciteert ICT-Kring Delft met 2e lustrum

16 oktober 2013 - < 1 minuten leestijd

Woensdag 9 oktober jl. vierde ICT-Kring Delft haar tweede lustrum in het Art Centre Delft. Er was gezorgd voor een uitgebreid programma van lezingen en workshops over uiteenlopende ICT-onderwerpen. Ook Natascha van Duuren van De Clercq verzorgde samen met haar collega Willem Balfoort en Agile-expert Rini van Solingen een presentatie over ‘Agile en contracten: clash of concepts?!’.

DSC02137 kleinTijdens de presentatie ‘Agile en contracten: clash of concepts?!’ nam prof. dr. ir. Rini van Solingen als deeltijd hoogleraar Globally Distributed Software Engineering aan de Technische Universiteit Delft (faculteit Electrotechniek, Wiskunde en Informatica) het wetenschappelijke verhaal van Agile voor zijn rekening. Natascha van Duuren en Willem Balfoort richten zich op de kenmerken en aandachtspunten bij Agile en Agile-contracten vanuit hun rechtspraktijk.

Natascha van Duuren is tevens betrokken als bestuurslid bij het netwerk ICT-Kring Delft en blikt terug op een geslaagd symposium: “Bestuurslid Anke Kuipers opende ’s morgens het symposium waarna Guido Thijs het spits afbeet met de ‘plezante’ lezing “Het is geen economische crisis”, geheel toegespitst op het thema van de dag. Vervolgens konden de gasten zich verdelen over twee zalen voor het volgen van verschillende lezingen over onder andere Big Data, Agile, de erfgoedmarkt en Cloud mobile & security. Na de lunch was het mogelijk een Tai Chi workshop te volgen. Pim van den Broek heeft de gasten bewust gemaakt van je uitstraling naar anderen door middel van een aantal oefeningen en een duidelijker beeld gegeven over het contact met je omgeving. Een netwerkborrel besloot de bijeenkomst waarbij wethouder Stephan Brandligt van de Gemeente Delft zorgde voor het slotwoord.”

Alle presentaties zijn inmiddels online beschikbaar. Ook is een uitgebreide fotoimpressie van de dag te vinden op de site van ICT-Kring Delft.

Natascha van Duuren is advocaat/partner advocaat IT, IE & Privacy bij De Clercq.

Ook interessant?