Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

De Clercq Advocaten Notarissen partner van OR Live

18 september 2013 - < 1 minuut leestijd

De Clercq Advocaten Notarissen is dit jaar voor de derde keer partner van OR Live 2013, het grootste vakevenement voor medezeggenschap in Nederland. Dit vakevent is met name bedoeld voor actieve medezeggenschappers en ambtelijk secretarissen.

OR Live 2013 vindt plaats op woensdag 9 en donderdag 10 oktober in de Jaarbeurs Utrecht gelijktijdig met Performa/HR Live, het grootste HR-event van Nederland. OR Live is op beide dagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Tijdens dit vakevent kunt u verschillende workshops bezoeken, waarbij u elk half uur de keuze heeft uit twee workshops. Advocaten van het team medezeggenschapsrecht van De Clercq zullen de volgende workshops verzorgen:
–    OR & Het Nieuwe Werken;
–    OR & Mediation;
–    OR & Reorganisaties.

Als relatie van De Clercq ontvangt u, vanwege het partnerschap tussen De Clercq en Performa. bij inschrijving een korting van 50% (€ 37,50) op de reguliere prijs van € 75,–. Deze actie is geldig zolang er nog toegangskaarten beschikbaar zijn. Wanneer u zich aanmeldt via http://www.orlive.nl/inschrijven.html kunt u bij het invulveld ‘actiecode’ invullen: declercq#

Actuele informatie en het programma van OR Live vindt u op www.orlive.nl/

Ook interessant?