Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Symposium ‘Met ICT de crisis uit’, 2e Lustrum ICT-Kring Delft

17 september 2013 - 2 minuten leestijd

Dit jaar bestaat ICT Kring Delft 10 jaar en dat wordt gevierd met een symposium. ICT-Kring Delft wil beslissingnemers binnen ICT-bedrijven en bedrijven die te maken hebben met ICT inspireren en verbinden. Dit alles gebeurt op woensdag 9 oktober a.s. in het Art Centre Delft. Natascha van Duuren (advocaat/partner IE/ICT/Privacy) van De Clercq is als bestuurslid betrokken bij ICT-Kring Delft en geeft tijdens dit lustrumsymposium samen met Agile-expert prof. dr. ir. Rini van Solingen.

Op het ICT-Kring Delft symposium “Met ICT de crisis uit” zullen sprekers van leidende bedrijven en instituten uit diverse vakgebieden u informeren en inspireren. Sprekers van Google, TU Delft, TNO en Nyenrode nemen u mee in huidige en toekomstige ontwikkelingen die volgens hen bepalend zullen zijn. Zo is prof. dr. ir. Rini van Solingen deeltijd hoogleraar Globally Distributed Software Engineering aan de Technische Universiteit Delft (faculteit Electrotechniek, Wiskunde en Informatica). Daarnaast CTO bij Prowareness, dienstverlener in Agile Software Teams en Agile coaching en training.

Bekijk het overzicht van sprekers

Programma
Met onderwerpen als search, big data, the cloud en het nieuwe werken worden op het symposium de thema’s behandeld die de komende jaren het verschil gaan maken. Met sprekers uit de diverse vakgebieden worden de thema’s zowel op technisch als op praktisch niveau behandeld. Met altijd als kernvragen: wat gaan deze veranderingen voor u betekenen en hoe gaat u er mee om?

Bekijk het volledige programma

Voor wie?
Dit evenement is niet alleen interessant voor leden van ICT-Kring Delft, maar ook CTO’s, CIO’s en andere beslissingnemers op ICT-gebied binnen bedrijven. De pijs voor een kaartje bedraagt 25 euro, met de vroegboekkorting die tot 20 september loopt. Na 20 september zal de prijs voor een kaartje 50 euro zijn. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus geef u snel op:

Naar het online inschrijven

Locatie
Het symposium wordt gehouden in de inspirerende omgeving van het Art Centre Delft:

Rotterdamseweg 205
2629 HD Delft

De locatie beschikt over voldoende eigen parkeergelegenheid. Ook is het Art Centre met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Naar het online inschrijven

Ook interessant?