Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Overzicht Delen
Algemeen

De Clercq opent vestiging in Den Haag

24 juni 2013 - < 1 minuten leestijd

Op 20 juni opent De Clercq advocaten – notarissen een nieuw kantoor in Den Haag. Het is de tweede vestiging van het inmiddels 163 jaar oude De Clercq. De basis van het kantoor blijft gevestigd in Leiden.

Vanuit de vestiging aan het Lange Voorhout 92 in Den Haag zullen de advocaten van De Clercq vrijwel alle juridische expertise kunnen bieden die de zakelijke markt en de non-profit sector nodig hebben. Speciale aandachtspunten zijn de culturele sector, onderwijs- en zorginstellingen, woningcorporaties, commercieel vastgoed en DGA’s en familiebedrijven.

“Den Haag is als stad van vrede en recht een bijzonder interessante stad voor juristen.
Het is niet voor niets, dat ook de Leidse Universiteit de stap naar Den Haag heeft gezet,” motiveert managing partner Ernst van Win de keuze voor de Hofstad. Na het vertrek van enkele van origine Haagse advocatenkantoren naar de Zuidas in Amsterdam is er ook ruimte voor een nieuw kantoor. “Op een aantal rechtsgebieden en specialisaties kunnen wij leveren wij dezelfde kwaliteit als die Amsterdamse kantoren, maar wij zijn persoonlijker en wat praktischer ingesteld,” aldus Van Win. “De Clercq wil juridische oplossingen bieden die direct toepasbaar zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat Haagse ondernemers en instellingen in de (semi) non-profitsector daaraan behoefte hebben. Onze advocaten starten in Den Haag en ons streven is het notariaat later te laten volgen.”

Ook interessant?