Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Algemeen

Haal ons in huis!

Natascha van Duuren

1 maart 2013 - 2 minuten leestijd

Veel cliënten van ons kantoor verlangen met enige regelmaat tijdelijk extra juridische expertise en bijstand. Met dit artikel willen wij u attent maken op de mogelijkheid om een advocaat van De Clercq tijdelijk “in huis te halen”.

Zo kunnen advocaten tijdelijk worden ingezet om uw afdeling P&O te ondersteunen, een basispakket standaardcontracten op te stellen of om een reorganisatie te begeleiden. Door het inhuren van één of meerdere advocaten van De Clercq kunt u inspelen op uw vraag naar extra capaciteit van juridische expertise.

Ons kantoor beschikt over specialisten op velerlei rechtsgebieden waaronder: vennootschapsrecht, arbeidsrecht, vastgoed en milieu, ICT-recht en intellectueel eigendomsrecht.

Wij detacheren advocaten op urenbasis of voor een fixed fee. Voor detachering op urenbasis berekenen wij een prijs van € 650,– per dagdeel (dit is een ½ dag).

Voor vooraf gedefinieerde projecten, zoals bijvoorbeeld compliance-, automatiserings- of financierings- trajecten,  kan voor de detachering een fixed fee worden overeengekomen. Te denken valt hierbij aan het uitvoeren van een Legal Scan (Voldoet uw onderneming aan alle wettelijke verplichtingen? Wat zijn de voornaamste risico’s die uw onderneming loopt?) Ook het opzetten van e-commerce activiteiten, het uitvoeren van een due diligence-onderzoek of het invoeren van de Corporate Governance Code binnen uw organisatie zijn voorbeelden van projecten waarvoor u de advocaten van De Clercq (al dan niet op projectbasis) kunt inhuren.

Uw voordeel is dat u ons tegen een vast verlaagd uurtarief (tijdelijk) in huis kunt halen en duidelijkheid vooraf over de kosten. De Clercq biedt u aldus een vaste (bedrijfs-)jurist. Ook voor ons is het plezierig om op deze wijze onze band met uw onderneming te verstevigen. Dit zal altijd leiden tot kwaliteitsverbetering.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheid een advocaat van De Clercq in huis te halen. Neemt u daartoe contact op met uw vaste relatiebeheerder of met Natascha van Duuren, partner en teamleider Ondernemingsrecht (071-5815308)

Ook interessant?