Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
IT, IE & Privacy

ICT-handelsdelegatie uit India zoekt business tie ups en joint ventures

Natascha van Duuren

26 februari 2013 - < 1 minuten leestijd

ICT-Kring Delft ontvangt een ICT-handelsdelegatie uit India. Natascha van Duuren van De Clercq Advocaten Notariaat is als bestuurslid verbonden aan ICT-Kring Delft en roept geïnteresseerde relaties van harte op bij deze ontmoeting aanwezig te zijn.

Delegatie uit Punjab, India
Natascha van Duuren: “ICT-Kring Delft is onlangs benaderd door de Confederation of Indian Industry (CII) voor het organiseren van een ontmoeting tussen een handelsdelegatie onder leiding van de IT Minister van de provincie Punjab, India. Doel van de ontmoeting is het bevorderen van de handelsrelatie en promotie van de IT-industrie. De delegatie (8-10 personen) bestaat verder uit hoge ambtenaren en IT CEO’s.”

Business tie ups & joint ventures
De delegatie is met name geïnteresseerd in bedrijven die mogelijk willen samenwerken op het gebied van electronics design en manufacturing door middel van business tie ups en joint ventures. De aanwezige industrievertegenwoordigers richten zich met name op software- en webontwikkeling en outsourcing.

 

Let op! Deze bijeenkomst is geannuleerd en wordt verzet naar een ander moment. Neem voor meer informatie contact op met Natascha van Duuren, telefoon (071) 581 53 08.

 

 

Ook interessant?