Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
IT, IE & Privacy

De Clercq host Ngi-lezing ‘Geschillenbeslechting’

Natascha van Duuren

26 februari 2013 - < 1 minuut leestijd

Natascha van Duuren is als bestuurslid van de afdeling IT-recht verbonden aan het Ngi, platform voor ICT-professionals. Het Ngi biedt de mogelijkheid om alle ontwikkelingen op ICT-gebied goed bij te houden, kennis te verdiepen en netwerken te onderhouden. De afdeling IT-recht organiseert op donderdag 4 april a.s. vanaf 19.00 uur bij De Clercq Advocaten Notarissen een bijeenkomst over ‘Geschillenbeslechting’.

Conflicthantering
Teleurstellende ICT-projecten, moeizame partnerships en onenigheid over de intellectuele eigendomsrechten op software leiden geregeld tot geschillen. Materiekennis van de ICT en de juridische mogelijkheden zijn dan onontbeerlijk om tot conflictoplossing te komen. In deze bijeenkomst staat de wijze van geschillenbeslechting via de rechter en via alternatieve geschillenbeslechting centraal. De bijeenkomst wordt verzorgd door Jacques Honkoop (ICT-deskundige) en Robert Grandia (ICT-advocaat).

Aanmelden & locatie
De bijeenkomst is vrij toegankelijk. Klik hier om je in te schrijven. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis, bij aanmelding rekenen wij wel op uw komst. De bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur (inclusief drankje vanaf +/- 21.15 uur) en vindt plaats bij De Clercq Advocaten Notarissen in Leiden. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Graag tot dan!

Ook interessant?