Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Een cadeau van De Clercq voor de feestdagen: een gratis Social Media Protocol!

22 december 2012 - < 1 minuten leestijd

De feestdagen staan voor de deur. Velen zullen deze week nog druk zijn met het afronden van lopende zaken en daarna zal er hopelijk een moment van rust en bezinning zijn.

Bij deze periode horen cadeau’s. In een jute zak, onder de kerstboom maar ook via social media en internet. De Clercq biedt u graag een cadeau aan: een gratis voorbeeld van een Social Media Protocol. Een juridisch document dat voor veel bedrijven een goede aanvulling zal zijn op reeds bestaande regelingen. Juist omdat het gebruik van Social Media, ook door werknemers, een grote vlucht heeft genomen is zo’n protocol van belang. Iedereen zal gehoord of gelezen hebben over de ontslagprocedures die er zijn geweest naar aanleiding van uitlatingen op Social Media. Hieruit blijkt dat het in veel gevallen verstandig is om stil te staan bij de effecten van Social Media en om goede afspraken te maken over het gebruik hiervan.

De Clercq helpt u graag hiermee. Klik hier om uw gegevens in te voeren, zodat u vervolgens het voorbeeld Social Media Protocol gratis kunt downloaden. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een succesvol 2013!

Namens alle medewerkers van De Clercq.

Ook interessant?