Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Seminar innovatie op de werkvloer: Het Nieuwe Werken & Social Media

20 juni 2012 - 2 minuten leestijd

De Clercq Advocaten Notarissen organiseert op maandag 25 juni a.s. bij haar op kantoor in Leiden vanaf 15.30 uur een innovatieseminar over de onderwerpen Het Nieuwe Werken en Social Media. Diverse professionals zijn uitgenodigd om de gasten uitvoerig te informeren over deze onderwerpen. Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

15.00 uur Inloop
15.30 uur Opening en voorstellen sprekers: Chris Bannink
15.40 uur Het Nieuwe Werken: Moniek Berende, Innovatieadviseur, Syntens
16.00 uur Arbeidsrecht & Het Nieuwe Werken: Per van der Kooi, advocaat bij De Clercq
16.20 uur Wat betekent Social media voor uw bedrijf? Ingo Westerink, multimediaal ondernemer/partner bij Grip MultiMedia en founder/partner BottomUpBooks
16.40 uur Pauze
17.00 uur Arbeidsrecht & Social media: Sashil Durve, advocaat/partner bij De Clercq
17.20 uur Paneldiscussie onder leiding van Chris Bannink

Aansluitend, vanaf 18.00 uur netwerkborrel.


Sprekers

monieksoederhuizendefMoniek Berende is Innovatieadviseur bij Syntens en gaat tijdens dit seminar in op de kansen van Het Nieuwe Werken. Per van der Kooi, advocaat bij De Clercq zal aan de hand van recente praktijkvoorbeelden de arbeidsrechtelijke kant van dit onderwerp nader toelichten.

ingowIngo Westerink is multimediaal ondernemer (partner bij Grip MultiMedia en founder/partner BottomUpBooks.nl) en vertelt u vanuit zijn eigen ervaring en expertise alles over social media. Sashil Durve, arbeidsrechtadvocaat en partner bij De Clercq belicht de juridische aspecten van dit onderwerp en ú gaat met een voorbeeld Social media Protocol naar huis.

Presentatochris bannink 3r en gespreksleider van de bijeenkomst is Chris Bannink. Als Principal Consultant bij Logica, is Chris een veelgevraagd innovatie adviseur bij grote bedrijven. Het Nieuwe Werken en Social Media zijn hier onderdelen van. Hij is een ervaren spreker en dagvoorzitter op internationale congressen.

Paneldiscussie
De bijeenkomst wordt afgesloten met een paneldiscussie onder leiding van Chris Bannink. In het panel: ervaringsdeskundigen uit het bedrijfsleven, zoals Floor Nobels, online recruiter Worklife Recruitment en Jannie Roos, Internal Communications Manager van ORACLE Nederland B.V. om uw vragen te beantwoorden en veronderstellingen te toetsen. De aansluitende netwerkborrel biedt uiteraard alle ruimte om de discussie met elkaar nog even voort te zetten.

Aanmelden
Wilt u deze bijeenkomst niet missen? Meld u aan via dit formulier. U ontvangt van ons een bevestiging van uw deelname en routebeschrijving. Deelname aan dit seminar is gratis.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via f.groenewoud@declercq.com of telefoon (071) 581 53 64 en vraag naar Florine Groenewoud.

Graag zien wij u op 25 juni a.s.!

 

Ook interessant?