Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu
IT, IE & Privacy

Regionale ICT-netwerken te gast bij De Clercq

10 april 2012 - < 1 minuten leestijd

Dinsdag 17 april a.s. vindt de eerste regionale bijeenkomst van 071-ICT, ICT Kring Delft en ICT Kring Zoetermeer plaats bij De Clercq Advocaten Notarissen. De Clercq verwacht zo’n 80 ICT-professionales op deze regiobijeenkomst. Gastvrouw is Natascha van Duuren, ICT-recht advocaat en partner bij De Clercq en tevens bestuurslid bij 071-ICT en ICT Kring Delft.

Tijdens deze middag spreken Menno van Leeuwen van ABN Amro en Joost Bijl van FOX-IT over ‘Cloud computing’ en ‘Cybercrime’. Menno van Leeuwen vertelt op basis van een Heliview-onderzoek meer over de snelgroeiende wereld van cloud computing. Dit recente onderzoek is gericht op de impact van cloud computing op de aanbodzijde, de ICT-leveranciers. De uitkomsten van dit onderzoek geven een beeld over de spanningen/verschuivingen in de waardeketen en de impact van een transitie naar clouddiensten als strategie en bedrijfsvoering voor ICT-leveranciers.

Hackers, lekkende klantgegevens en problemen met internetbankieren, Joost Bijl van FOX-IT gaat in zijn presentatie in op de actualiteiten rond cybercrime. Een zeer actueel onderwerp nu de media steeds vaker bericht over cybercrime die onze samenleving raakt.

Na afloop van het programma is er alle gelegenheid voor de aanwezigen om nader met elkaar kennis te maken tijdens de aansluitende netwerkborrel.

Neem voor meer informatie contact op met Natascha van Duuren.

071ictict kring delftict kring zoetermeer

Ook interessant?