Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Workshop Reorganiseren en Herstructureren

Locatie
Online
Datum en tijdstip
2 februari 2021 14:00

De Beroepsvereniging Medezeggenschapsprofessionals (BVMP) is een vereniging voor trainers, ambtelijk secretarissen, juristen, advocaten en anderen die zich beroepsmatig bezighouden met medezeggenschap en participatie in arbeidsorganisaties.

Speciaal voor alle leden van de BVMP verzorgen specialisten Renate Vink-Dijkstra en Renée Huijsmans een workshop Reorganiseren & Herstructureren. Tijdens de workshop nemen zij de deelnemers mee in de rol van de ondernemingsraad en hoe deze te ondersteunen bij reorganisaties. Van het toetsen van de noodzaak tot het reorganisatie- en sociaal plan. Zij delen hun ervaringen uit de praktijk en geven tips om direct mee aan de slag te gaan.

De workshop is uitsluitend toegankelijk voor leden van de BVMP

Onze specialist Advocaat Arbeidsrecht en Medezeggenschap

Renate Vink-Dijkstra

Renate doorliep haar rechtenstudie aan de Universiteit Leiden en studeerde af in Civiel recht. Tijdens haar studie werkte ze als juridisch medewerker en was ze als vrijwilliger verbonden aan de Rechtswinkel in Alphen aan den Rijn. Sinds haar afstuderen in 2008 werkt Renate bij De Clercq. Als advocaat heeft ze zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, meer in het bijzonder in de medezeggenschap. In dat kader rondde Renate in 2015 met succes de specialisatieopleiding Arbeid, Onderneming en Medezeggenschap af aan de Universiteit van Amsterdam.

Neem contact op met Renate
Onze specialist Advocaat Arbeidsrecht en Medezeggenschap

Renée Huijsmans

Renée studeerde Rechten aan de Universiteit Maastricht, waar ze Civiel recht als afstudeerrichting koos. Tijdens haar studie was ze als vrijwilligster actief bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Maastricht. Sinds 2009 werkt Renée als advocaat en juridisch adviseur, in 2016 kwam ze met de nodige praktijkervaring het team van De Clercq versterken. Binnen het arbeidsrecht heeft Renée zich gespecialiseerd op diverse deelgebieden, zoals medezeggenschap, reorganisaties en individueel en collectief ontslag. In 2015 rondde ze aan de Radboud Universiteit Nijmegen met succes de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht af.

Neem contact op met Renée

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live