Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Webinar Wet Franchise: waar staan we nu?

Datum en tijdstip
27 mei 2021 16:00

Sinds 1 januari 2021 is de Wet franchise van kracht geworden. Het doel van deze wet is om de positie van franchisenemers te versterken in de precontractuele fase en gedurende de looptijd van de franchise. Maar wat is er nu precies veranderd voor franchisegevers en franchisenemers door deze wet?

Op donderdag 27 mei organiseren wij in samenwerking met Franchise+ een webinar voor franchisegevers, waarin specialist Jan-Willem Kolenbrander  in een uur tijd enkele noemenswaardige veranderingen van de Wet franchise onder de loep neemt. Denk daarbij aan de nieuwe informatieverplichtingen in de precontractuele fase, de goodwill-regeling en drempelwaarden. Tijdens het webinar is er uiteraard voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u meer weten over de veranderingen die de Franchisewet met zich mee heeft gebracht? Meld u zich dan nu aan voor dit gratis live webinar!

AANMELDEN

Onze specialist

Jan-Willem Kolenbrander

Na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Leiden (afstudeerrichting Civiel recht) werkte Jan-Willem enkele jaren bij de grootste rechtsbijstandsverzekeraar van Nederland. Daar werd zijn interesse voor commerciële samenwerkingsverbanden – zoals agentuur en franchise – aangewakkerd. Na zijn overstap in 2008 naar de advocatuur richt Jan-Willem zich volledig op franchise en franchise-gerelateerde kwesties. Sinds 2012 werkt hij bij De Clercq als gespecialiseerd franchiseadvocaat. Verder ondersteunt Jan-Willem met zijn kennis en ervaring van litigation andere teams binnen kantoor, zoals het arbeidsrechtteam en het IT, IE en privacy team. Ook staat Jan-Willem met enige regelmaat handelsagenten en principalen bij.

Neem contact op met Jan-Willem

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live