Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Webinar Reorganisatie of Herstructurering

Datum en tijdstip
25 september 2020 09:00

Veel ondernemingen worden vroeg of laat geconfronteerd met de situatie dat moet worden ingegrepen zodat de onderneming weer gezond wordt én blijft. Een reorganisatie of herstructurering is één van de mogelijkheden om dit te bereiken.

Het besluit en de gevolgen daarvan zijn complex en ingrijpend voor ondernemers, medewerkers, klanten en crediteuren. Dit geldt zeker voor een onderneming in financiële moeilijkheden. In korte tijd zien betrokken partijen zich dan geconfronteerd met allerhande problemen. Daarbij bestaat behoefte aan snel en doortastend handelen, advies over posities, mogelijkheden en oplossingen, maar ook aan inzichten vanuit diverse invalshoeken. Niet alleen met als doel de onderneming of een deel daarvan in veilig vaarwater te brengen, maar ook om belangen van bijvoorbeeld crediteuren, aandeelhouders of werknemers veilig te stellen.

Onze specialisten hebben ruime ervaring met deze trajecten. Graag delen zij hun kennis hierover met bestuurders, directie en HR(management) tijdens een live webinar op vrijdag 25 september 2020. Uiteraard is er tijdens het webinar de mogelijkheid om direct vragen te stellen.

Wilt u in 2 uur worden bijgepraat over dit onderwerp? Schrijf u dan direct in!

Programma:

09:00 – 09:30 | Herstructurering

09:30 – 10:00 | Medezeggenschap in geval van Reorganisatie of Herstructurering

10:00 – 10:10 | Pauze

10:10 – 11:00 | Reorganisatie en Ontslag

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live