Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Webinar Merkenrecht

Het merkenrecht is een spraakmakend rechtsgebied, dat bovendien volop in beweging is. Het merkenrecht is een wondere wereld vol leuke wetenswaardigheden.

Wist u bijvoorbeeld dat het Hoegaarden-glas en de wokkel beschermde vormmerken zijn? En dat het mogelijk is om (alleen) een kleur als merk te claimen voor bepaalde producten/diensten (denk bijvoorbeeld aan Milka-lila). Ook is het door een recente wetswijziging eenvoudiger geworden om een zogenaamd “geluidsmerk” te deponeren voor uw producten of diensten (bijvoorbeeld een jingle). Op basis van de huidige rechtspraak lijkt het zelfs niet ondenkbaar om een bepaalde winkelinrichting als merk te kunnen vastleggen.

In het merkenrecht webinar nemen Richella Soetens en Teun Pouw u mee in de wondere wereld van het merkenrecht. Wat zijn de hoofdregels, leuke wetenswaardigheden en wat betekent het voor uw onderneming.

Na een uur beschikt u over kennis op hoofdlijnen ten aanzien van het merkenrecht. Tijdens het webinar heeft u uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u deelnemen aan het webinar? Bezoek dan onze webinarpagina en schrijf u direct in!