Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Webinar: Basisregels privacy voor webshops

Speciaal voor webshops organiseren Kevin Rijnsdorp van Webshopmeeting en De Clercq-legal counsel Michelle Wijnant een gratis webinar op donderdag 3 februari om 11:00 uur over privacy: ‘Basisregels privacy voor webshops’.

Iedere webshophouder verwerkt persoonsgegevens. NAW-gegevens moeten immers worden gevraagd om producten toe te kunnen sturen. Contactgegevens zijn nodig om te informeren over bestellingen. Wellicht worden nieuwsbrieven verstuurd en cookies geplaatst? In dit webinar geven wij inzage in de belangrijkste privacyregels en de verplichtingen die hieruit voor webshops voortvloeien.

Het gratis webinar ‘Basisregels privacy voor webshops’ vereist géén voorkennis en is ideaal voor iedere webshophouder die kennis wil maken met de hoofdlijnen van de privacywetgeving. Gedurende het webinar kunt u vragen stellen via de chatfunctie en na afloop ontvangt u van ons de presentatie.

Na het webinar weet u:

  • Wanneer de privacywet- en regelgeving voor een webshophouder van toepassing is.
  • Wat de privacyregels voor een webshop inhouden.
  • Welke documenten en overeenkomsten een webshop moet opstellen en gebruiken om aan de privacywetgeving te voldoen.

Programma

11:00 uur Start
12:00 uur Einde

Sprekers

Kevin Rijnsdorp is oprichter van Webshopmeeting.nl, een onafhankelijk platform dat webwinkels en toeleveranciers samenbrengt door het leveren van inhoudelijke content, het organiseren van netwerkbijeenkomsten en het faciliteren van een kennisbank.

Michelle Wijnant is legal counsel op het gebied van IT, IE en privacy. Zij is op deze gebieden een van de specialisten binnen De Clercq. Zij adviseert en publiceert regelmatig en veel over privacy en informatiebeveiliging en over hoe om te gaan met wet- en regelgeving op dit terrein.

Aanmelden

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live