Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Webinar: Update Wet Arbeidsmarkt in Balans

Op 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking getreden. Na een half jaar op weg te zijn, is het goed om alvast een eerste blik te werpen op de stand van zaken. Zeker nu de strenge regels rond flexcontracten juist in tijden van corona meer van belang zijn dan ooit! Daarom delen wij de relevante updates rond de invoering van de WAB graag met u.

Op dinsdag 14 juli wordt u tijdens een live webinar bijgepraat over de actualiteiten rond de WAB. Het webinar duurt een uur, deelname is kosteloos. U kunt zich nu aanmelden, de link voor deelname ontvangt u per e-mail.

Onze specialist

Vincent Stavleu

Dit webinar wordt verzorgd door advocaat Arbeidsrecht Vincent Stavleu. Vincent heeft een tienjarige loopbaan bij de politie gehad. Allereerst bij de politie Haaglanden en vervolgens als juridisch adviseur bij de Korpsstaf van de Nationale Politie. Bij de Nationale Politie vervulde hij onder meer de functie van landelijk coördinator van verzoeken in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur in veelal politiek gevoelige bestuursrechtelijke dossiers. Tijdens zijn werkzaamheden bij de Nationale Politie heeft Vincent in vier jaar zijn Master Rechten afgerond, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar de advocatuur.

Neem contact op met Vincent

Ook interessant?