Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

SPARK Masterclass: Duurzame Inzetbaarheid

Er is een enorm tekort aan arbeidskrachten in veel branches, zoals in onderwijs, zorg, IT en de horeca. Tegelijkertijd heeft een miljoen Nederlanders last van Burn-out klachten. 36% van de uitval van werknemers ontstaat door werkstress. Duurzame inzetbaarheid leidt aantoonbaar tot een hogere arbeidsproductiviteit, minder vacatures en minder uitval van werknemers.

Masterclass Duurzame Inzetbaarheid

Wij nodigen je van harte uit om aan te schuiven op dinsdag 19 november van 15:00 uur tot 18:00 bij de Masterclass Duurzame Inzetbaarheid door SPARK in samenwerking met De Clercq advocaten notariaat.

Tijdens deze inspirerende masterclass nemen de specialisten van het team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen u mee in de wondere wereld van duurzame inzetbaarheid. Wat betekent het, maar vooral hoe pakt u het aan als HR specialist? Alle aspecten van dit onderwerp, de samenhang tussen de waarden van de onderneming, uw HR beleid en het arbeidsrecht, Arbo en ook het medezeggenschapsrecht komen aan de orde. Een integrale aanpak is essentieel om iedereen binnen de organisatie mee te krijgen.

Na deze masterclass heeft u voldoende handvatten om in uw eigen organisatie aan de gang te gaan met dit belangwekkende onderwerp. Uiteraard heeft u voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Deze masterclass vindt plaats op het prachtig verbouwde kantoor van De Clercq, aan de Hoge Rijndijk in Leiden.

Programma:

15:00 – 15:15 uur            Inloop

15:15 – 17:00 uur            Inhoudelijk deel (inclusief korte pauze)

17:00 – 18:00 uur            Borrel

 

Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst? Klik dan hier.

Ook interessant?