Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Smart071: kansen van digitalisering voor het MKB

Datum en tijdstip
4 februari 2020 15:30

071-ICT heeft met Smart071 en de onderwijsinstellingen van Leiden de handen ineengeslagen. Samen willen zij werken aan de ondersteuning van het MKB in onze regio. Om die reden organiseren zij op dinsdag 4 februari voor de tweede keer de bijeenkomst: 071-ICT meets Smart071 meets ICT-Onderwijs met als thema: kansen van digitalisering voor het MKB.

 

Als mede-oprichter van 071-ICT, nodigt Natascha van Duuren u dan ook van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn!

Meer informatie treft u hieronder aan, evenals de mogelijkheid om u aan te melden.

 


Op zoek naar inspiratie over de mogelijkheden met ICT en technologie? En kansen voor samenwerking met studenten? Bezoek dan de tweede editie van ‘Smart071 meets ICT-onderwijs’ op dinsdag 4 februari in PLNT Leiden. Laat je inspireren door een aantal bijzondere (ICT)-ondernemers uit de Leidse regio die vertellen over de toegevoegde waarde van sillem ICT. Ontmoet je collega-ondernemers en bekijk de demo’s en projecten van ICT-studenten van mboRijnland en Hogeschool Leiden. Meld je aan via dit digitale formulier.

Programma met praktijkvoorbeelden

  • 15.30 Inloop
  • 16.00 Drie succesvolle 071 (ICT-)ondernemers aan het woord over het slim toepassen van ICT in hun bedrijf of dat van hun klanten.
    • Ravi Chotkan (Get Grib): Automatisering van sportscholen met standaard software.
    • Bob Meijer (Brasserie Groep): Meer rendement door inzet van standaard horecasoftware.
    • Timothy Griffioen (Zooma): Wat kan ik met apps in mijn bedrijf en hoe begin ik?
  • 17.00 Borrel & demo’s en projecten van het 071 ICT-onderwijs

Betrokken uit het 071 ICT-onderwijs: mboRijnland – CIV Smart Technology, Hogeschool Leiden – Opleiding Informatica, Universiteit Leiden – Applied Data Science Lab.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Joris Castermans, projectmanager van Smart071 op 06-51234840 of joris@castermansconnected.com.

Bekijk ook het sfeerverslag van een eerdere bijeenkomst in februari 2019.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live