Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Seminar: Update Wet Arbeidsmarkt in Balans

Datum en tijdstip
8 september 2020 09:15

Op 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking getreden. Na een half jaar op weg te zijn, is het goed om alvast een eerste blik te werpen op de stand van zaken. Zeker nu de strenge regels rond flexcontracten juist in tijden van corona meer van belang zijn dan ooit! Daarom delen wij de relevante updates rond de invoering van de WAB graag met u.

Op dinsdag 8 september wordt u tijdens een seminar bijgepraat over de actualiteiten rond de WAB. Natuurlijk zal er ook voldoende gelegenheid zijn om uw vragen te stellen en ervaringen te delen.

Om voldoende afstand te kunnen houden tussen alle deelnemers, is er een beperkte beschikbaarheid. Wees er dus op tijd bij en meld u snel aan! Deelname is kosteloos.

Programma:

09:15 – 09:30   Inloop en ontvangst
09:30 – 10:30   Presentatie
10:30 – 10:50   Gelegenheid tot het stellen van vragen
10:50 – 11:00   Afsluiting en einde

Onze specialist

Vincent Stavleu

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door advocaat Arbeidsrecht Vincent Stavleu. Vincent heeft een tienjarige loopbaan bij de politie gehad. Allereerst bij de politie Haaglanden en vervolgens als juridisch adviseur bij de Korpsstaf van de Nationale Politie. Bij de Nationale Politie vervulde hij onder meer de functie van landelijk coördinator van verzoeken in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur in veelal politiek gevoelige bestuursrechtelijke dossiers. Tijdens zijn werkzaamheden bij de Nationale Politie heeft Vincent in vier jaar zijn Master Rechten afgerond, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar de advocatuur.

Neem contact op met Vincent

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live