Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Reorganisatie & Outplacement

Datum en tijdstip
10 december 2020 09:00

In samenwerking met Solid Sense organiseren wij op donderdag 10 december het gratis live webinar ‘Reorganisatie & Outplacement’.

Ondanks alle steunmaatregelen heeft de huidige coronacrisis steeds meer gevolgen voor de arbeidsmarkt. Ontslag of dreigend ontslag als gevolg van een reorganisatie of herstructurering is aan de orde van de dag. Om zo’n complex traject in goede banen te leiden is het, als werkgever, van belang om op het juiste moment de juiste stappen te nemen. De juiste stappen om bijvoorbeeld de boventalligheid van werknemers te bepalen, maar ook om, als goed werkgever, maatregelen te treffen om de (ingrijpende) gevolgen voor medewerkers te compenseren. De beste compensatie voor het (dreigend) verlies van een baan is in beginsel een andere, passende, baan. Met behulp van outplacement krijgen werknemers passend (loopbaan)advies en vinden vaak sneller een nieuwe baan.

Over de juiste juridische stappen van een reorganisatie, wat outplacement is en hoe dit ingezet kan worden, praten De Clercq Advocaten en Notariaat en coachings- en trainingsbureau Solid Sense u graag bij.

Janka Sintemaartensdijk, advocaat Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen en Erwin Wupkes, loopbaancoach en trainer, delen graag hun kennis en expertise tijdens een live webinar op donderdag 10 december van 9:00 tot 10:30 uur.

Wilt u deelnemen aan dit live webinar? Schrijf u dan via de knop hieronder direct in.

INSCHRIJVEN

Advocaat Arbeid & Pensioen en Medezeggenschap

Janka Sintemaartensdijk

Na haar afstuderen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Janka werkzaam in het arbeidsrecht en sinds 2008 als advocaat. Nadat Janka in 2011 de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA, Erasmus Universiteit) met succes heeft afgerond, heeft zij zich ook gespecialiseerd in het medezeggenschapsrecht. Janka houdt zich graag bezig met verandertrajecten en kijkt daarbij verder dan alleen het formeel juridische. Naast adviseren en procederen, deelt zij haar kennis, op een vlotte en praktische wijze, met veel plezier door middel van het geven van (inhouse) workshops en cursussen.

Meer over Janka
Coach en Trainer Outplacement

Erwin Wupkes

Na afronding van zijn hbo-opleiding Personeel en Arbeid heeft Erwin een groot deel van zijn loopbaan gewerkt in het HR-werkveld. Gestart als recruiter en later als HR- en Mobiliteitsadviseur. Sinds 2016 werkt Erwin bij Solid Sense. Als CMI gecertificeerde coach begeleidt Erwin medewerkers die om welke reden dan ook zijn vastgelopen in hun loopbaan en op zoek zijn naar een nieuw loopbaanperspectief. Zijn aanpak is zakelijk en resultaatgericht vanuit een diepgewortelde interesse voor het individu.

Meer over Erwin

Solid Sense is hét coachings- en trainingsbureau voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

Dat doen wij met onze op maat gemaakte programma’s en trajecten op het gebied van:

 

  • persoonlijke en loopbaanontwikkeling
  • teamontwikkeling en leiderschap
  • duurzame inzetbaarheid en outplacement
  • stress en burn-out
  • verzuim en re-integratie.

Met onze integrale aanpak op organisatie, team en individueel niveau gaan we voor duurzame oplossingen. Zo helpen wij al meer dan 10 jaar organisaties gezond te worden én te blijven.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live