Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

OR wetgeving & actualiteitendag

Datum en tijdstip
25 maart 2021 09:00

Op 25 maart 2021 vindt de OR wetgeving & actualiteitendag (digitaal) plaats. Specialisten van het team Medezeggenschap verzorgen twee presentaties en praten de aanwezigen bij over:

  • Wetgeving en actualiteiten deel I: De rol van de OR bij een reorganisatie of herstructurering
  • Wetgeving en actualiteiten deel II: De rol van de OR bij de wijziging van arbeidsvoorwaarden

Onze trainers zijn Renate Vink-Dijkstra en Janka Sintemaartensdijk. Wilt u meer informatie over deze online bijeenkomst of inschrijven? Bezoek dan de website van ORnet.

Onze specialist Advocaat Arbeidsrecht en Medezeggenschap

Renate Vink-Dijkstra

Renate doorliep haar rechtenstudie aan de Universiteit Leiden en studeerde af in Civiel recht. Tijdens haar studie werkte ze als juridisch medewerker en was ze als vrijwilliger verbonden aan de Rechtswinkel in Alphen aan den Rijn. Sinds haar afstuderen in 2008 werkt Renate bij De Clercq. Als advocaat heeft ze zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, meer in het bijzonder in de medezeggenschap. In dat kader rondde Renate in 2015 met succes de specialisatieopleiding Arbeid, Onderneming en Medezeggenschap af aan de Universiteit van Amsterdam.

Neem contact op met Renate
Onze specialist Advocaat Arbeidsrecht en Medezeggenschap

Janka Sintemaartensdijk

Na haar afstuderen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Janka een aantal jaar als arbeidsrechtjurist werkzaam geweest bij een rechtsbijstandverzekeraar. In 2008 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur en in 2011 rondde Janka de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA, Erasmus Universiteit) met succes af. Naast adviseren en procederen, deelt Janka haar kennis graag door middel van het geven van (inhouse) workshops en cursussen.

Neem contact op met Janka

Ook interessant?