Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

OR wetgeving & actualiteitendag

Datum en tijdstip
25 maart 2021 09:00

Op 25 maart 2021 vindt de OR wetgeving & actualiteitendag (digitaal) plaats. Specialisten van het team Medezeggenschap verzorgen twee presentaties en praten de aanwezigen bij over:

  • Wetgeving en actualiteiten deel I: De rol van de OR bij een reorganisatie of herstructurering
  • Wetgeving en actualiteiten deel II: De rol van de OR bij de wijziging van arbeidsvoorwaarden

Onze trainers zijn Renée Huijsmans en Janka Sintemaartensdijk. Wilt u meer informatie over deze online bijeenkomst of inschrijven? Bezoek dan de website van ORnet.

Onze specialist Advocaat Arbeidsrecht en Medezeggenschap

Renée Huijsmans

Renée studeerde Rechten aan de Universiteit Maastricht, waar ze Civiel recht als afstudeerrichting koos. Tijdens haar studie was ze als vrijwilligster actief bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Maastricht. Sinds 2009 werkt Renée als advocaat en juridisch adviseur, in 2016 kwam ze met de nodige praktijkervaring het team van De Clercq versterken. Binnen het arbeidsrecht heeft Renée zich gespecialiseerd op diverse deelgebieden, zoals medezeggenschap, reorganisaties en individueel en collectief ontslag. In 2015 rondde ze aan de Radboud Universiteit Nijmegen met succes de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht af.

Neem contact op met Renée
Onze specialist Advocaat Arbeidsrecht en Medezeggenschap

Janka Sintemaartensdijk

Na haar afstuderen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Janka een aantal jaar als arbeidsrechtjurist werkzaam geweest bij een rechtsbijstandverzekeraar. In 2008 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur en in 2011 rondde Janka de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA, Erasmus Universiteit) met succes af. Naast adviseren en procederen, deelt Janka haar kennis graag door middel van het geven van (inhouse) workshops en cursussen.

Neem contact op met Janka

Ook interessant?