Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

OR Spring – Verdiepingscongres voor ervaren OR-leden

Locatie
Mariënhof, Amersfoort
Datum en tijdstip
15 juni 2017 09:00

OR Spring is het vakevenement voor de meer ervaren medezeggenschapper in grotere en complexere organisaties en voor ambtelijk secretarissen die dieper op de materie willen ingaan. Eerdere edities worden steevast beoordeeld met een een zeer ruime 8.

Wanneer en waar?

OR Spring vindt plaats op 15 juni 2017 in de Mariënhof in Amersfoort. Een unieke historische locatie midden in het land. Met de auto uitstekend te bereiken. Ook met het OV ben je er zo.

Wat kan je van OR Spring verwachten?

  • Een afwisselend, diepgaand programma van plenaire colleges en interactieve workshops.
  • Stel je eigen programma samen, door te kiezen uit drie verschillende lijnen, die elk uit drie interactieve workshops bestaan. Deze interactieve workshops gaan in op belangrijke vraagstukken die van invloed zijn op de rol van de OR.
  • Een biologische expertlunch, waar de sprekers jouw gastheer zijn. Geef zelf aan over welk thema jij met een expert om de tafel wil gaan.
  • Een unieke en sfeervolle locatie met prachtige tuin. Tussen het volle programma kan je dus even in alle rust ontspannen. De Mariënhof ligt bovendien centraal in het land, biedt volop (betaalde) parkeergelegenheid en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
  • De mogelijkheid tientallen nieuwe collega medezeggenschappers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Advocaten van het team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen zijn ook dit jaar weer aanwezig en verzorgen workshops. Natuurlijk is er volop gelegenheid om kennis te maken en vragen te stellen. Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven voor OR Spring? Kijk dan op de website www.orspring.nl.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live