Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Open Huis en Rembrandtlezing

Het is bijna 20 jaar geleden dat ons kantoor verhuisde van de Plantage naar de Hoge Rijndijk. In die 20 jaar is er veel veranderd. In de wereld om ons heen, de juridische sector én binnen ons kantoor.

Ook dit jaar heeft er een ingrijpende verandering plaatsgevonden. Het interieur van ons kantoor is volledig vernieuwd. En daar zijn we trots op! Dit leek ons dan ook een mooi moment om een Open Huis te organiseren op dinsdag 26 november.

Ernst van WinVoorafgaand aan het Open Huis verzorgt Advocaat/Partner Ernst van Win een lezing over Rembrandt. Tijdens de lezing wordt u meegenomen in het wonderbaarlijke verhaal van de Jonge Rembrandt in Leiden. Hoe hij zich als uitzonderlijk talent ontwikkelde en al tijdens leven wereldberoemd werd. Welke misverstanden er over zijn leven zijn gerezen en hoe hij zich in die bijzondere eeuw van groei en bloei verder ontwikkelde in Amsterdam.

Tenslotte zal Ernst ingaan op zijn bijzondere opdracht in 2011 om het oudst bekende werk van Rembrandt “de Brillenverkoper” aan te kopen voor het Stedelijk museum de Lakenhal. Een prachtig jeugdwerk, dat samen met ca. 40 schilderijen, 70 etsen en 10 tekeningen van 2 November tot 9 Februari te zien is in de prachtig vernieuwde Lakenhal als afsluiting van het Rembrandtjaar in Nederland.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live