Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Workshop ontslag op staande voet, en dan?

Locatie
Hoge Rijndijk 306, 2314 AM, LEIDEN
Datum en tijdstip
25 januari 2018 07:45

Verenig het nuttige met het aangename tijdens de Arbeidsrechtelijke Ontbijtsessies bij De Clercq!

“Werkgevers gebruiken ontslag op staande voet vaak als openingsbod met het oog op onderhandelingen met een niet meer gewenste werknemer”. Dit is een uitspraak die Henriëtte van Baalen heeft gedaan in een interview met de Volkskrant. Na verschijnen van het artikel blijkt dat het onderwerp erg leeft onder werkgevers en dat er behoefte is aan meer informatie.

Deze informatie geven we u graag in de workshop: ontslag op staande voet, en dan? Henriëtte van Baalen legt u op interactieve wijze uit:

 

  • wanneer is er een dringende reden?
  • snel de juiste stappen zetten: onontbeerlijk, want zonder onverwijldheid strandt een ontslag op staande voet bij de rechter én bent u uw onderhandelingspositie kwijt.
  • hoe een ontslag op staande voet om te zetten in een ‘gewoon’ ontslag, waarmee procesrisico’s verdwijnen.

U bent donderdag 25 januari 2018 vanaf 7.45 uur welkom. Om 8.00 uur starten we met het inhoudelijke deel, terwijl u rustig uw ontbijtje kunt eten. Aansluitend is er van 9:00 uur tot 9.30 uur tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of op informele wijze vragen te stellen aan de advocaten van De Clercq

U kunt zich hier aanmelden voor het seminar. Deelname is kosteloos. Begin januari ontvangt u de bevestiging. Na aanmelding rekenen we op uw komst.


Dit is de eerste workshop in de serie “Arbeidsrechtelijke ontbijtsessies bij De Clercq”. De volgende ontbijtsessies vinden plaats op:

12 april

28 juni

27 september

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live