Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Workshop Dossieropbouw

Datum en tijdstip
27 september 2018 07:45

Hoort u bij de succesvolle 16%? Leer hoe u uw kansen bij de ontbindingsrechter kunt vergroten…

Stel u wilt de arbeidsovereenkomst met uw niet-functionerende werknemer laten ontbinden door de kantonrechter. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 84% van de werkgevers met een afwijzing van de kantonrechter naar huis worden gestuurd. Wilt u uw kansen vergroten en bij de succesvolle 16% behoren?

Het team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen organiseert de workshop ‘dossieropbouw’. Een goed ontbindingsverzoek begint namelijk lang van te voren met het inzetten van een verbetertraject en een goede vastlegging ervan. Caroline Mehlem van de Clercq Advocaten praat de aanwezigen bij over hoe zij dit kunnen doen.

Op donderdag 27 september 2018 vanaf 7.45 uur is de ontvangst. Om 8.00 uur start het inhoudelijke deel, terwijl de aanwezigen rustig ontbijten. Aansluitend is er tot 9.30 uur tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of op informele wijze vragen te stellen aan de advocaten van De Clercq.

Heeft u interesse in deelname aan deze workshop? Neem dan contact op voor meer informatie!

=====================================================
Dit is de vierde workshop in de serie “Arbeidsrechtelijke ontbijtsessies bij De Clercq”. De volgende ontbijtsessie vindt plaats op: 24 januari 2019

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live