Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

De arbeidsrechtelijke ontwikkelingen in 2019

Locatie
Hoge Rijndijk 306, 2314 AM, LEIDEN
Datum en tijdstip
24 januari 2019 07:45

Actualiteiten Arbeidsrecht voor HRM 2019: Onze specialisten signaleren voor u de belangrijkste wijzigingen in 2018 en wat we kunnen verwachten in het komende jaar.

Het is inmiddels een goede traditie. Aan het begin van het nieuwe jaar maken de arbeidsrechtspecialisten van De Clercq voor onze goede relaties een handig overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen. Er wordt teruggekeken op het afgelopen jaar en alvast vooruit geblikt. Dit jaar doen we dat voor de 10e keer. Dit jubileum vieren we graag met u tijdens een ontbijtsessie. We nemen de ontwikkelingen door en geven achtergrondinformatie en tips.

U bent donderdag 24 januari 2019 vanaf 7.45 uur van harte welkom om deel te nemen aan de interactieve ontbijtbijeenkomst. Om 8.00 uur starten we met het inhoudelijke deel, terwijl u rustig kunt ontbijten. Aansluitend is er tot 9.30 uur tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of op informele wijze vragen te stellen aan de advocaten van De Clercq.

Voor deze bijeenkomst is het maximum aantal deelnemers inmiddels bereikt, de inschrijving is dan ook gesloten. Het is wel mogelijk dat u op de reservelijst wordt geplaatst. Wanneer een aanmelding wordt geannuleerd, kunt u er alsnog bij zijn! Wilt u op de reservelijst geplaatst worden? Klik dan hier, en laat een bericht achter.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live