Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Ontbijtbijeenkomst Arbeidsrecht

Datum en tijdstip
24 maart 2020 07:45

Op 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking getreden. Na bijna 3 maanden op weg te zijn, is het goed om alvast een eerste blik te werpen op de stand van zaken.

U bent dinsdag 24 maart vanaf 7.45 uur van harte welkom om deel te nemen aan deze onbijtbijeenkomst. Om 8.00 uur starten we met het inhoudelijke deel, terwijl u rustig kunt ontbijten. Aansluitend is er tot 9.30 uur tijd om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers of om op informele wijze vragen te stellen aan de advocaten van De Clercq.

Als uw collega of zakenrelatie ook geïnteresseerd is in dit onderwerp, dan is hij of zij van harte welkom. Wilt u het ons laten weten wie u als introducé meeneemt?

Wij kijken uit naar uw komst!

Deelname is kosteloos. Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na bevestiging van uw deelname rekenen we op uw komst.

LET OP! Het maximum aantal personen is bereikt. Mocht u interesse hebben om aanwezig te zijn? Neem dan contact op met Shirley Lucas (s.lucas@declercq.com). U wordt dan op de reservelijst geplaatst.

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door advocaat Arbeidsrecht Vincent Stavleu. Vincent heeft een tienjarige loopbaan bij de politie gehad. Allereerst bij de politie Haaglanden en vervolgens als juridisch adviseur bij de Korpsstaf van de Nationale Politie. Bij de Nationale Politie vervulde hij onder meer de functie van landelijk coördinator van verzoeken in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur in veelal politiek gevoelige bestuursrechtelijke dossiers. Tijdens zijn werkzaamheden bij de Nationale Politie heeft Vincent in vier jaar zijn Master Rechten afgerond, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar de advocatuur.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live