Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Nationaal AI Debat 8 oktober 2019

Locatie
Dauphine, Amsterdam
Datum en tijdstip
8 oktober 2019 15:00

Terwijl Tesla’s CEO Elon Musk verwacht dat de trend van steeds slimmer wordende computers ten koste zal gaan van de mensheid, ziet Alibaba Group mede-oprichter Jack Ma vooral voordelen van kunstmatige intelligentie. Mensen kunnen bijvoorbeeld minder gaan werken. Quo vadis?

Na het succes van het Nationaal Blockchain Debat op 14 mei van dit jaar werken KNVI en First Life opnieuw samen bij het organiseren van het Nationaal AI Debat 8 oktober 2019 in Dauphine, Amsterdam. Inloop vanaf 15:00 uur. Andere partijen zijn CC-NL Netwerk voor Digitaal Leiderschap, NVBI Nederlandse Vereniging van Beëdigde Informatici en NSE: het Nationaal Security Event, en Verdonck, Klooster & Associates.

Toegang is gratis, registratie is verplicht en vol=vol. Uitsluitend registeren via Eventbrite.

Nog een belangrijke kwestie. Tijdens de nationale conferentie Smart Humanity 2019 (https://www.smarthumanity2019.knvi.nl/)  vindt de presentatie plaats van het boek Multidisciplinaire aspecten van kunstmatige intelligentie, onder redactie van Natascha van Duuren en Victor de Pous.

Iedere deelnemer aan Smart Humanity 2019 ontvangt een gratis exemplaar van deze unieke bundel.

Natascha van Duuren is advocaat/partner IT, IE & Privacy. Daarnaast is zij voorzitter van de Special Interest Group (SIG) IT-recht van het KNVI. Zij publiceert onder andere via ons kennisblog, en wordt als expert op het gebied van IT- en Privacyrecht regelmatig gevraagd als spreker voor lezingen en congressen. Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan direct contact op! Ook is zij een van de auteurs van het onlangs verschenen boek: “Multidisciplinaire aspecten van blockchain”. Meer weten over het boek of bestellen? Klik hier!

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live