Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Mediation

Pfoe wat een gedoe dat leidinggeven. Wat een gedoe dat samenwerken. En dan die collega die het bloed onder de nagels vandaan haalt. Of die collega die zich ziek meldt na een beoordelingsgesprek.

Waarom doet hij of zij dit? En hoe lossen we het op en komen we tot een goede samenwerking, een werkhervatting? En goede afspraken over voortzetten of misschien toch beëindiging? Misschien is mediation iets? En wat is mediation eigenlijk? Daarover praten Henriette van Baalen en Montse Rodriquez – beiden MfN geregistreerde mediators – u graag bij tijdens het webinar op 21 september om 9:00 uur.

Mediation. Een vorm van bemiddeling bij geschillen door een professional. Een soort vertaler als mensen elkaar niet meer verstaan. Maar wat houdt het nu precies in? Hoe kan het jou als leidinggevende, werkgever, HR professional helpen?

Henriette en Montse vertellen u in dit webinar de basisregels van mediation. Wanneer zet je het in? Wat is daarvoor nodig? Hoe werkt het? Aan het einde van dit webinar kunt u de bewuste keuze maken voor mediation.

Interesse? Schrijf je dan snel in voor dit webinar.

Voor vragen kan je contact opnemen met Henriette van Baalen en Montse Rodriquez.

 

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live