Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Masterclass HR en Privacy

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Datum en tijdstip
17 mei 2018 14:00

De tijd dringt om uw organisatie privacy proof te maken. Want op 25 mei aanstaande treedt de AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking) in werking. Als HR-professional moet u volgens de AVG de informatiehuishouding op die datum op orde hebben. Denk bijvoorbeeld aan personeelsdossiers, verzuimgegevens, verslagen van beoordelingsgesprekken en salarissen en bonussen. Hoe zorgt u ervoor dat u deze gegevens volgens de nieuwe privacywet (Algemene Verordening Gegevensverwerking of AVG) verwerkt?

Als dat niet het geval is, kan u aangeklaagd worden voor misbruik van persoonsgegevens en loopt u kans op aansprakelijkheidsclaims. De landelijke Autoriteit Persoonsgegevens kan bij overtreding van de regels forse boetes opleggen.

Niets doen is dus geen optie

Er is dus werk aan de winkel als u uw zaakjes nog niet op orde hebt. Tijdens een masterclass, georganiseerd door Performa, praten 2 specialisten van De Clercq u helemaal bij zodat u met de nieuw verworven kennis en geheel geïnspireerd aan de slag kan. We besteden onder andere aandacht aan:

 

  • Invoering van de AVG in uw organisatie
  • Richtlijnen beveiliging persoonsgegevens
  • Risico-analyse beveiliging persoonsgegevens
  • Melding datalekken
  • Het sluiten van een verwerkersovereenkomst
  • Hoe boetes te voorkomen

U ontvangt vooraf een risico-analyse HR & privacy, zodat u zelf inzicht krijgt in de omvang van het AVG-probleem. Heeft u (specifieke) vragen over de AVG? Dan kunt u die al van tevoren indienen zodat daar aandacht aan besteed wordt in de masterclasses of in een persoonlijk gesprek met onze specialisten in de pauzes.

Inschrijven

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want voor slechts € 299,00 kunt u een boete van duizenden euro’s voorkomen (exclusief btw). Wilt u zich inschrijven of meer informatie? Klik dan hier.

Blijf op de hoogte

Ontvang de laatste updates en de beste tips in je inbox

Ook interessant?

OR Live 2018

OR Live 2018