Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Masterclass HR en Privacy

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Datum en tijdstip
17 mei 2018 14:00

De tijd dringt om uw organisatie privacy proof te maken. Want op 25 mei aanstaande treedt de AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking) in werking. Als HR-professional moet u volgens de AVG de informatiehuishouding op die datum op orde hebben. Denk bijvoorbeeld aan personeelsdossiers, verzuimgegevens, verslagen van beoordelingsgesprekken en salarissen en bonussen. Hoe zorgt u ervoor dat u deze gegevens volgens de nieuwe privacywet (Algemene Verordening Gegevensverwerking of AVG) verwerkt?

Als dat niet het geval is, kan u aangeklaagd worden voor misbruik van persoonsgegevens en loopt u kans op aansprakelijkheidsclaims. De landelijke Autoriteit Persoonsgegevens kan bij overtreding van de regels forse boetes opleggen.

Niets doen is dus geen optie

Er is dus werk aan de winkel als u uw zaakjes nog niet op orde hebt. Tijdens een masterclass, georganiseerd door Performa, praten 2 specialisten van De Clercq u helemaal bij zodat u met de nieuw verworven kennis en geheel geïnspireerd aan de slag kan. We besteden onder andere aandacht aan:

 

  • Invoering van de AVG in uw organisatie
  • Richtlijnen beveiliging persoonsgegevens
  • Risico-analyse beveiliging persoonsgegevens
  • Melding datalekken
  • Het sluiten van een verwerkersovereenkomst
  • Hoe boetes te voorkomen

U ontvangt vooraf een risico-analyse HR & privacy, zodat u zelf inzicht krijgt in de omvang van het AVG-probleem. Heeft u (specifieke) vragen over de AVG? Dan kunt u die al van tevoren indienen zodat daar aandacht aan besteed wordt in de masterclasses of in een persoonlijk gesprek met onze specialisten in de pauzes.

Inschrijven

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want voor slechts € 299,00 kunt u een boete van duizenden euro’s voorkomen (exclusief btw). Wilt u zich inschrijven of meer informatie? Klik dan hier.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live