Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Landelijke OR-dag

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Datum en tijdstip
12 juni 2018 10:00

De economie trekt aan – tegelijkertijd vinden er allerlei grote veranderingen plaats in organisaties. Denk bijvoorbeeld aan digitalisering, nieuwe wetgevingen en duurzame inzetbaarheid. Gezien alle veranderingen is het noodzakelijk om als ondernemingsraadslid op de hoogte te zijn van recente wetswijzigingen en ontwikkelingen. De OR is nu belangrijker dan ooit!

Tijdens de Landelijke OR dag is er een ruim aanbod keuzesessies met de klassieke OR thema’s en nieuwe actuele onderwerpen. Tijdens interactieve sessies ga je met elkaar aan de slag rondom een bepaald thema. Er is voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Ons kantoor is partner van deze Landelijke OR-dag, en natuurlijk zijn onze specialisten op het gebied van medezeggenschapsrecht daar aanwezig. Advocaat/Partner Ernst van Win verzorgt de workshop over duurzame inzetbaarheid: Duurzame inzetbaarheid, de rol van de OR! Tijdens de workshop komen de volgende zaken aan bod:

  • Wat is het belang van duurzame inzetbaarheid voor de medezeggenschap?
  • Hoe krijg je duurzame inzetbaarheid op de agenda van de bestuurder en HR?
  • Hoe zorgt de OR voor gezonde en gemotiveerde collega’s van alle leeftijden?

De ervaring leert dat dit onderwerp een grote kans biedt voor de OR om proactief en in het belang van de organisatie en de achterban zijn toegevoegde waarde te tonen. In deze praktische workshop komen veel voorbeelden uit de praktijk aan bod.

Bent u benieuwd naar onze specialisten? Bekijk dan alle informatie op de pagina van het team Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen.

Meer informatie over de Landelijke OR-dag vindt u hier: http://landelijkeordag.nl

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live