Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Landelijke OR-dagen

Datum en tijdstip
25 november 2020 09:00

In deze onzekere tijden vinden allerlei grote veranderingen plaats in de organisatie. Gezien deze ontwikkelingen is de OR nu belangrijker dan ooit. Hoe creëer je als OR meer invloed op de besluitvorming? Hoe zet je jouw OR nog verder in zijn kracht? En hoe vergroot je jullie invloed binnen de organisatie? Daarmee gaan we tijdens de landelijke OR dagen op 25 en 26 november met elkaar aan de slag.

Het congres wordt dit jaar volledig digitaal verzorgd. Je bent via livestream aanwezig, kunt direct je vragen stellen, contact houden met de sprekers en speeddaten met andere deelnemers. Kijk voor meer info en inschrijven op: www.landelijkeordag.nl

Onze sessie op 25 november: Reorganisatie of herstructurering en de rol van de OR

Veel ondernemingen worden vroeg of laat geconfronteerd met de situatie dat moet worden ingegrepen zodat de onderneming weer gezond wordt én blijft. Een reorganisatie of herstructurering is één van de mogelijkheden om dit te bereiken. De OR speelt daarbij een belangrijke rol. Hij let niet alleen op de consequenties voor de medewerkers, maar ook op de continuïteit van de organisatie. Renée Huijsmans en Rick van Herk hebben ruime ervaring met deze trajecten. Zij delen hun kennis en ervaring dan ook graag met u tijdens deze sessie.

Onze specialist

Renée Huijsmans

Renée studeerde Rechten aan de Universiteit Maastricht, waar ze Civiel recht als afstudeerrichting koos. Tijdens haar studie was ze als vrijwilligster actief bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Maastricht. Sinds 2009 werkt Renée als advocaat en juridisch adviseur, in 2016 kwam ze met de nodige praktijkervaring het team van De Clercq versterken. Binnen het arbeidsrecht heeft Renée zich gespecialiseerd op diverse deelgebieden, zoals medezeggenschap, reorganisaties en individueel en collectief ontslag. In 2015 rondde ze aan de Radboud Universiteit Nijmegen met succes de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht af.

Neem contact op met Renée
Onze specialist

Rick van Herk

Rick studeerde in 2011 af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar hij de master Strafrecht voltooide. Tijdens en na zijn studie deed hij bij de Rechtbank Amsterdam als griffier veel ervaring op in het handelsrecht en het procesrecht. In 2014 stapte Rick over naar de advocatuur, waarna hij in een algemene civiele praktijk ondernemers en particulieren adviseerde en bijstond in kwesties met betrekking tot het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het huurrecht en het financieel recht. Bij De Clercq specialiseert Rick zich sinds 2015 in het arbeidsrecht en het medezeggenschapsrecht en het raakvlak met het privacyrecht.

Neem contact op met Rick

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live