Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

De Clercq ook dit jaar weer aanwezig op de landelijke OR dag!

Op 22 juni aanstaande vindt de Landelijke OR Dag, hét event voor ondernemingsraden, weer plaats. Het thema van dit jaar is heel toepasselijk ‘veerkracht’.

Digitalisering, werkdruk, duurzaam ondernemen, hybride werken, de behoefte aan diversiteit en de nieuwe pensioenwet. Een greep uit de vele actuele thema’s waarmee organisaties te maken hebben. Ontwikkelingen en veranderingen die vragen om veerkracht. Veerkracht van alle medewerkers en dus ook van de OR. Tijdens deze dag geven 25 verschillende workshops je kennis, inzichten en inspiratie om met veerkracht het verschil te maken. N het mooie is, dat je je eigen programma kunt samenstellen!

Natuurlijk zijn ook de medezeggenschapsspecialisten van ons WOR-team weer present en zullen zij een aantal interessante workshops verzorgen.

Wij vertellen u dit jaar graag meer over de volgende onderwerpen:

  • ‘De rol van de OR bij hybride werken’: door Laura Gringhuis
  • ‘Integriteit, diversiteit & inclusie: Wat is de invloed van de OR?’ Door: Renée Huismans        

Wij zijn de hele dag aanwezig om oude bekenden te begroeten en nieuwe mensen te leren kennen. De mensen die ons al kennen weten dat wij het altijd leuk vinden om met hen te sparren over wat er zoal binnen hun organisatie leeft, vragen te beantwoorden en gewoon even bij te praten. Ook demonstreren wij graag onze gratis WOR-app.

Bent u nieuwsgierig? Bezoek dan vast de website van De Landelijke ORdag voor een impressie van deze dag, de concrete invulling van onze workshops en een overzicht van de workshops. Hier vindt u praktische informatie zoals de openingstijden, bereikbaarheid en inschrijving.

Wij hebben weer zin in deze dag! U ook? Meld u dan aan!

Twijfelt u nog of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Renate Vink-Dijkstra, Advocaat en Partner Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Barbara van Dam-Keuken, Juridisch medewerker Arbeid, Medezeggenschap & Pensioen

Ook interessant?