Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Landelijke OR Dag 2022

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Datum en tijdstip
23 juni 2022 09:00

Tijdens de Landelijke OR Dag op donderdag 23 juni a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht is De Clercq Advocaten Notariaat aanwezig met een stand en presentatie.

Onze medezeggenschapspecialisten Renate Vink-Dijkstra en Guus Wife geven tijdens sessieronde 1 van 11:30 tot 12:45 uur de lezing: “Verbinding door en met arbeidsvoorwaarden“.

Hoe werf je de juiste medewerkers en hoe behoud je medewerkers voor de organisatie? Dit zijn vragen die met de krapte op de huidige arbeidsmarkt steeds meer aan belang winnen. Het juiste arbeidsvoorwaardenpakket is belangrijker dan ooit. Bij arbeidsvoorwaarden gaat het niet meer alleen over de hoogte van het loon, maar juist ook over de werkplek, samenwerking met collega’s, het zelf indelen van werktijd, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid etc. Ook dit zijn arbeidsvoorwaarden. Door de arbeidsvoorwaarden af te stemmen op de wensen en behoeften van de medewerkers, kun je zorgen voor een gezonde organisatie, waar medewerkers met plezier werken en zich gewaardeerd en gehoord voelen. Welke rol kan de ondernemingsraad daarbij vervullen? Tijdens hun workshop zullen Renate en Guus dit toelichten.  

Na afloop van deze workshop weet je: 

  • welke rol de OR heeft bij de totstandkoming van arbeidsvoorwaarden, zonder op de stoel van de vakbond te gaan zitten; 
  • hoe arbeidsvoorwaarden medewerkers kunnen verbinden met de organisatie; 
  • op de OR en de bestuurder een toekomstbestendig arbeidsvoorwaardenpakket op de agenda krijgen. 

Kijk voor meer informatie op de website van de Landelijke OR Dag.

Ook interessant?