Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Kopen of verkopen van vastgoed in Nederland

Datum en tijdstip
11 maart 2019 18:30

Op maandag 11 maart a.s. van 18:30 – 20:00 uur geeft Michèle van Velzen (in het Frans) een ‘atelier’ met als titel ‘Comment acheter ou vendre un bien immobilier aux Pays-Bas’ in Het Coachhuis West aan de Van Oldenbarneveldtstraat 48C in Amsterdam.

In de presentatie bespreekt zij de belangrijkste wetenswaardigheden omtrent het kopen of verkopen van vastgoed in Nederland vanuit juridisch perspectief.

Het atelier is bedoeld voor Franstaligen. Wilt u hier bij aanwezig zijn? Inschrijven kan via onderstaande website:

L’ASSOCIATION FRANÇAIS DES PAYS-BAS | http://www.francaisdespaysbas.nl/archives/9691

LE FRANCOFIL |   http://www.lefrancofil.nl/evenement/atelier-comment-acheter-ou-vendre-un-bien-immobilier-aux-pays-bas-avec-michele-van-velzen/

Michèle van VelzenMet zo’n twintig jaar ervaring in notariële dienstverlening met een accent op de vastgoedpraktijk is Michèle van Velzen een waardevolle adviseur voor (institutionele) beleggers, overheden en projectontwikkelaars. Ze is zelfverzekerd, nauwgezet en resultaatgericht en weet als geen ander het overzicht in complexe zaken te bewaren. Daarnaast onderscheidt Michèle zich doordat ze Nederlandse partijen graag begeleidt bij vastgoedtransacties in Frankrijk én Franstaligen bij vastgoedtransacties in Nederland.

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live