Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

KNVI Get Connected – De verbinding tussen informatie professionals

Datum en tijdstip
8 februari 2021 19:00

Op woensdag 3 februari zal het KNVI evenement “Cybersecurity en de gevolgen van een Ransomware aanval met de CIO van Universiteit Maastricht” plaatsvinden. Je kunt je hiervoor nog aanmelden tot en met 1 februari op de evenementenpagina van het KNVI.

Op basis van ervaringen van de 2 sprekers hopen we dat jullie voldoende inspiratie krijgen om zelf actief aan de slag te gaan met het onderwerp in jullie werkzaamheden of functie. We kunnen ook voorstellen dat dit nog nadere vraagstukken oplevert. Juist daarvoor willen we jullie uitnodigen voor het KNVI Get Connected evenement op 8 februari om daar, in gesprek met andere geïnteresseerden, jullie vragen en kennis te delen op het thema. Ook Frans van Paassen, voorzitter van de interessegroep Informatiebeveiliging en ICT Security, Natascha van Duuren, voorzitter van de interessegroep IT Recht, en Sandra de Waart, secretaris van de KNVI zullen aanwezig zijn om over het thema en de KNVI verder in gesprek te gaan.

Het KNVI Get Connected evenement is het maandelijkse KNVI evenement dat gericht is op het verbinden van alle professionals die te maken hebben met informatievraagstukken in hun functie, werkzaamheden of uitdagingen, leden en niet-leden van de KNVI. Met het evenement willen we iedere professional de mogelijkheid bieden om te putten uit de kennis en ervaring van het KNVI netwerk. Het evenement is bedoeld als aanvulling op alle andere KNVI evenementen en initiatieven. Waar op deze andere evenementen veelal inhoudelijke thema’s behandeld worden door specifieke (gast)sprekers, is Get Connected erop gericht om juist de geïnteresseerden hun vragen te laten stellen aan andere leden om zo samen verder te komen.

Er zal iedere keer teruggeblikt worden op het evenement dat begin van de maand heeft plaatsgevonden, zodat ieder de kans krijgt om eigen vraagstukken op het thema te bespreken met anderen. Tegelijkertijd kijken we even vooruit naar komende bijeenkomsten. Centraal in iedere Get Connected staat interactie en netwerken. Niet-KNVI-leden en nieuwe leden kunnen op deze manier op een plezierige wijze kennis maken met het KNVI platform en haar leden. Voor bestaande leden is dit een moment om relaties te versterken en nieuwe relaties aan te gaan en te horen over wat de KNVI en de verschillende interessegroepen de komende periode ondernemen.

Zit je met uitdagingen in je werk op het thema van Cybersecurity of anders, of wil je meer het KNVI netwerk benutten, dan zien we je graag op dinsdag 8 februari online. Klik hier en meld je aan!

Voorzitter KNVI special interest group IT Recht

Natascha van Duuren

Na afronding van haar rechtenstudie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam werkte Natascha als adjunct-onderzoeker bij het Instituut voor Informatica en Recht van de VU. Medio 1998 maakte ze als advocaat de overstap naar De Clercq, waar ze in 2005 partner werd. In 2002 voltooide Natascha de postdoctorale opleiding Informaticarecht aan de Grotius Academie. Tien jaar later rondde ze ook de specialisatieopleiding Privacy en Persoonsgegevens aan de TILT (Tilburg Institute for Law, Technology and Society) af.

Natascha van Duuren

Ook interessant?

OR Live

11 oktober 2023 09:00 OR Live